<body>


Postovi...


06.04.2008.

Danas sam naučila nešto novo, a i dobila na saznanje da spavam u čistoj zoni i da imam jako puno unutarnje enegrije...

Pa... danas su nam došli neki ljudi... neki radiestolozi... to im je zanimanje... ugl. pomoću nekih antena pronalaze štetna zračenja u zemlji i podzemne vode... kažu da su jako štetne i da jako utječu na čovjekov fizički i psihički osjećaj... npr. moj stari spava na Hartmannovom čvoru, odnosno dvije Hartmannove linije se sijeku i taj dio se zove Hartmannov čvor... Od spavanja na tom čvoru nastaju oštećenja tvrdih tkiva u našim tijelima... Inače su širine 20 cm, a preko noći, u razdoblju od 2-4 sata su 40 cm. Dalje imaju Curryeve linije i čvorovi. Inače su široke 40 cm, a preko noći isto u razdoblju od 2-4 sata, dosegnu širine i do 80 cm. Od Curryevog čvora, odnosno od spavanja na tom čvoru, nastaju oštećenja mekih tkiva, tj. unutarnjih organa, a time dobivamo, odnosno vučemo negativnu energiju i budimo se još umorniji nego što smo legli. Vrlo malo spavamo i jako se vrtimo. I sve je to istina. Kasnije ću objasniti na koju foru. Dalje imaju podzemne vode. Jako su štetne, odnosno, njihova štetnost ovisi o brzini toka podzemne vode. Isto privlače negativnu energiju, tj. crpe 3 puta više kalcija iz našeg tijela i našu pozitivnu energiju... U slučajevima gdje se Hartmannova linija, Curreyeva linija i podzemna voda spoje na jednoj točki (to je isto moguće), treba se odmah, hitno maknuti s tog mjesta jer je to najštetniji oblik! Isto tako, u slučaju da se spoje dakle u čvor Hartmannove linije ili Curryeve, ili da se te dvije linije negdje sijeku međusobno, može se to sprječiti, odnosno može se sprječiti da uzimaju našu pozitivnu energiju i kalcij i štete tvrdim tkivima i organima. Kupe se posebne dekice koje zaista djeluju, pokazali su nam ti ljudi što su bili. Moja mama je pravi primjer. Dakle, ovako stoji situacija kod nas. Meni su rekli da sam jedan od jako rijetkih slučajeva. Sama sam sebi namjestila sobu tako da mi krevet bude u čistoj zoni. Dakle na području mog kreveta nema nijedne linije. Niti Hartmannove niti Curryeve, a na području moje sobe uopće nema podzemnih voda. I nekim lijepim čudom, moj krevet je u čistoj zoni. Dakle ja imam lijep i ugodan san... heee
Što se tiče moje stare... Njena soba je u totalnoj komi! Ima jako puno Hartmannovih čvorova i podzemne vode na dubini od 10-15 metara i jako je brzog toka... Dakle jako uzima njezinu pozitivnu energiju i kalcij iz tijela. Isto tako, ona spava na desnoj strani kreveta, a na lijevoj se nalazi Hartmannov čvor, Curryev čvor i podzemna voda. I to sve na području gdje ide glava. I posljedice su da se osoba koja spava na toj strani krevet jako umrona budi i puno vrti dok spava (a zato sam se ja budila u komi kad sam kod nje spavala). I ona NIKAKO ne može namjestiti ili okrenuti krevet da može lijepo spavati. I zato će kupiti tu dekicu koja će ju štiti. I to zaista djeluje. Radiesteolog je stavio antene nad krevet i nad to mjesto bez dekice, i antene su se ukrstile, baš onako kako idu linije. Kasnije je stavio dekicu i antene su postale paralelne, ali same, znači nisu se krstile, a kasnije je opet maknuo dekicu i opet su se krstile. Znači, djeluje! I meni je kupila, tj. zasad naručila takvu dekicu, odnosno meni je naručila cijeli madrac i zato će mi sad ubrzo kupiti novi krevet. Jeeee! xD Eto liebeni moji, to sam vam ja danas naučila.... Ovako i nije baš zanimljivo, ali dok su nama objašnjavali, to je bilo genijalno! I mjerili su nam energiju nekim uređajem... I ja u familiji imam najviše energije. Moj stari ima energije ko neki 80-godišnji nonić a mama je onako, relativno ok... A nišš, sad ja polako idem, odo papati... LoL, ljubi was i wolja waša looda emačica... Küssei love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---