<body>


Postovi...


07.04.2008.

Eh ljudi moji, danas ja sebe otkrila potpuno... Nina, Dea, fala vam puno xD

U jednom od postova, još prije, navela sam kako imam jednu tajnu koju nitko ne zna... A jbg, danas su dvije osobe saznale tu tajnu... Nina i Dea, tj. one su mi pomogle da ja sebi složim kockice u glavi i skužim šta sam... Ugl, s obzirom da sam i prije imala neki feeling da sam BI i da to nije samo faza puberteta, to se danas pokazalo točnim... A jbg, i sad me to non stop zaokuplja, ne znam zašto, nije to ništa loše, bar ne za mene, ne znam kako za vas, ali me to previše zaokuplja... Iskrena da budem, samo sam Dei danas rekla da sam imala jednu kraću vezu s curom (mjesec dana, možda malo više), to mi je isto jedan dokaz, samo što ja to prije nisam valjda prihvaćala i željela vjerovati, a sad da... No, iskrena da budem, drago mi je da je tako kako je. Ipak mi je nekako tako ljepše i bolje i ugodnije, ne znam... Jednostavno se tako bolje osjećam... Nikad nisam ni mislila da ću biti BI ili da bih mogla biti u vezi s curom ili bilo što, al jbg, bila sam... Sad će mnogi govoriti "Ajme luđakinja, nisi normalna" Drugi bi pak mogli reći kako je to seksi (HEE, slažem se s njima xD)... Ma ustvari, živo mi se jebe... Jedna bloggerica mi je ostavila komentar, još prije nekoliko mjeseci kao, kakva sam, takva sam, svoja sam... I stalno se držim tih riječi, stalno si ih ponavljam i s tim riječima, ja sam zavoljela sebe, zavoljela sam to što jesam, postala sam ponosnija na sebe i prestala se sramit pokazivati to što jesam... I još ovo crnilo u kojem sam stalno, ko da mi je i to diglo samopouzdanje... I da, u zadnje vrijeme sam počela previše pušiti... Bilo je sve ono, 5-6 na dan, bogme sad je nažalost došlo i do 15 na dan... Komma... A jbg... A niš odo ja spavat, kasno je, barem meni, s obzirom da sam se digla u 6 i pol ujutro...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

23200

---