<body>


Postovi...


04.05.2008.

Evo mene opet... Heee, dugo sam izdržala, al više ne mogu.. LoL

Napokon novi post... Sve je dosad bilo obnavljanje statistika... LoL
Neki ppl mi ovdje falili pa malo opet navratila zbog njih xD
Et kod mene nema puno novih stvari... Ili ima... Zavisi kako se uzme... Da vidimo........ Rekla sam staroj da pušim, ona je rekla ok, kao ono nema problema ako nije kronično... LoL, to ona samo misli da nije kronično... Al dobro, pst, to je naša mala tajna... Hehehe, dobro je dok misli, al nek ne sazna... LoL
Neg, da vidjamo dalje...   A da, danas je Kiki rođendan (Kiki sretan B-day), jučer smo to proslavili... Al nije bilo baš neš... Bar ne meni... Ja i Dea smo bile skupa od 18, ove su došle u 20, mi bile do 21 i pol... Dea spavala kod mene, igrale Monopoli (btw sis, ostao ti Monopoli kod mene), ona zaspala u 1 i pol, ja u 3 i pol, sklapala nova poznanstva... LoL... I uspijela... weeee, 3 nova poznanstva u 2 sata... kak dobro... hahaha... Ma ugl, nema ništa novo, sve uvijek isto... sjebano i zajebano... Odo ja sad malo ubit oko, jer se nišš nisam naspavala... yawn... Aj ppl, pozdrav za sve... Bubim... =*i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---