<body>


Postovi...


17.05.2008.

Moji snowi nestali u dalekoj proshlosti koju sam zakljuchala...

Snowi koje sam sanjala... Mashtanja koja sam stwarala... Ideje koje sam imala... Ljubaw koju sam pruzhala... Srecha koju sam dawala... Swe je to sad zakljuchano... Zakljuchano u nesretnoj proshlosti mog kratkog zhivota... Krechem ispochetka... I ponowno swe stwaram... Ponowno gradim snowe i mashtanja... Ponowno idem u potragu za srechom i ponowno nudim i trazhim ljubaw... Ponowno pokushavam nachi svoj sretni zhiwot... I sanjati o tome kako chu biti sretna, woljena i kako chu woljeti... Ponowno chu stworiti u swom swijetu sliku sretne djewojke, slobodne tinejdjerke, drage i pristojne djewojke... Ponowno chu to izgraditi... Ponowno chu tako zhivjeti... Ponowno chu zhivjeti izmisheljni zhiwot mog swijeta... I chekati... Chekat chu da me opet netko ubije... Da opet netko srushi moje snowe i zhelje... Da opet unishti moju ljubaw i srechu... Jer ja sam zhrtwa koja che vjechno patiti... Graditi i rushiti... Zapochinjati i odustajati... Zhivjeti i umrijeti... Sanjati i zakljuchavati... Jer ne mogu i ne znam odrzhati to shto stvorim u swom malom swijetu... Sama bez ikoga... Samo znam da che opet swe nestati, u krachem wremenu nego owo dosadashnje... Opet che swe nestati... Izgubiti se... Propasti... I biti unishteno... I opet chu okretati nowu stranicu... I pochiniti istu greshku... Jer sam ja glupo dijete koje ima samo snowe... I mashtu... Koje ne zna pretochiti u stwarnost... Jer je to moja mana...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---