<body>


Postovi...


30.05.2008.

jaoo... ja opet bubana.. shmrc

Jaoooo ppl, ja bubana... Zadnja dva tjedna non stop me hvata treskavica ko da imam... a ne znam ni ja sama... ko da me struja strese... i u ta dva tjedna 4 puta sam povracala... jucer mi isto bila muka u skoli, ovi odmah paniku... a dobro opet... skoro sam opet povracala i ful sam se tresla... doslovce me profa kupala vodom, dali mi zasecerene vode... i danas sam opet povracala i mene stari odmah u bolnicu vodio... a bilo mi ujutro ful muka... em jer sam dobila jebene stvari, em jer mi se povracalo... sve ke pojedem, van iz mene... i dodjem ja kod doktora... primi me preko reda... i sad ne smijem jesti nista osim dvopeka, stapica i petit keksa.. a pit moram cajeve od sipka i crni caj ili vam ga ruski (indijski) caj i prokuhanu vodu s necim tamo, zaboravila kak se zove... aha... da... rehidromiks... i to na sobnoj temperaturi mora biti... ajmeeeee... odvratno jeeeeeee..........stara misli da imam crijevnu virozu, stari da imam neko trovanje... i sad moram ici vaditi krv... tj. u ponedjeljak, al to je meni sad... i ak sve bude preko vikenda ok, bice ok, ak mi bude slabo il jos gore, ak opet budem opet povracala, moraju me voditi na kantridu u djecju bolnicu i na pretrage.... samo to nee.... imam traume od bolnica...... kmeeeee... et, to su vam najnovije novosti iz mog zivota... smrc... wish me luck za ovaj vikend...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---