<body>


Postovi...


11.06.2008.

Swe je oshlo kwragu... Ne zhelim wishe zhiwjeti

Opet sam u bedu... swe ide u nekom kriwom smjeru... stalno si wrtim rechenicu da sunce uwijek izlazi poslije kishe... al ta kisha meni nikako da prestane... zhiwot mi je postao ko wremenska prognoza... uglawnom kisha, pa oblachanje, i taman se ponadam da che mi sunce izachi, ali neeeeeee... samo udri pljusak... imam taj neki jebeni osjechaj i ne znam kako bih ga opisala... swi su se nekako promjenili prema meni, osim moje seke... oni s kojima prije nije bilo ni bok-bok, sad se zadrzhi i na duzhim razgoworima, a oni s kojima je bilo razgowora, sad nema ni bok-bok... oni koji su me poshtiwali,  wishe me bash ne poshtuju, oni kojima sam uwijek bila nitko i nishta, sad me poshtuju... SWE IDE U KRIWOM SMJERU!!! stalno gledam kako da si promjenim zhiwot na bolje... al ne ide pa ne ide... swe ono shto me inache chinilo sretnom, sad me chini tuzhnom... swe shto me chinilo tuzhnom, tako je i ostalo... tako da... nemamo o chemu wishe prichati... ne znam, bash sam u zadnje dane bila hepi... sad sam opet u bedu... imala sam wolje za zhiwotom... krenulo je nekako na bolje... i onda lom... opet tuga, opet nesrecha, opet suze i bol i patnja... pa shto sam ja Bogu skriwila????? sad i po bolnicama non stop... rekli mi da imam gastritis... pa ajde wadi krw, pa daj urin, pa daj stolicu, pa opet wadi krw, pa idi tamo odnesi, pa tu donesi, pa ches opet nositi tamo... mah... vech mi na zhiwce ide... U KOMI SAM TOTALNO I NE ZHELIM VISHE ZHIWJETI... za koga? zbog chega? kad nemam nishta, nemam nikog... samo se muchim iz dana u dan... samo me swe wishe boli... samo mi se tuga gomila i bol i patnja... shmrc...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

23200

---