<body>


Postovi...


20.07.2008.

*JeBeš naSŁow*

NjaH... ja se samo malo jawljam... da oswježim blog... iako neam baš wolje za pisanjem... nema mi neke inspiracije... swe mi je palo u wodu... wolim jednog dečka, al kao i uwijek, neam ja sreće... Nina, tnx kaj si mi pomogla da skupim hrabrosti da mu kažem, al jbg... nema ničeg od toga, pa nema... hehe... iako moram priznati, bilo mi je puuuno lakše dok mu nisam rekla... patila sam, ali sam se mogla i nadati... eh, 'wako samo patim... ŁoŁ... swe mi je to sada smiješno... kasnije će mi opet nawečer biti tužno... i tak ja gulim iz dana u dan... imam nekih problema sa psihom... razgowarala sam sa par psihologa i rekli su mi da bih trebala ići na psihoanalizu jer se ispostawilo da žiwim dwa žiwota... danju žiwim jedan žiwot, noću dok spawam žiwim drugi žiwot... jer kad se ujutro probudim, osjećam ljubaw prema ljudima iz sna, a ni ne poznajem ih... njaH, samo mi se gomilaju problemi... swako malo wani widim djecu (5-6 godina) kako se wesele i igraju i smiju i trčkaraju bez ikakvih problema, strahowa... poželim da mogu wratiti wrijeme kada sam i ja bila takwa i krenuti ponowno... ispočetka... krenuti opet od "malih" nogu... ali ne mogu... i zato guram dalje... i pokušawam biti što bolje... nekako mi baš i ne uspijevwa, ali nadam se da će s wremenom ipak biti bolje... i dalje nisam zaborawila na maminu rečenicu da poslije swake kiše izlazi sunce... al meni sunce i dalje ne izlazi... izgubila sam wolju za swime... sutra možda odem s Ninom i Tonijem u kino... iako znam da ću se osjećati kao wišak... ali mislim da će mi dobro doći da malo izađem iz owa swoja je*ena 4 zida i prošećem se malo... swe sam wiše u sobi, swe manje wani... postat ću klaustrofobična... hehe
nišš... ja gibam... odo malo gledat tv i ubijat wrijeme... swima wejiki pozdraw i puFa... *HuG*i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---