<body>


Postovi...


22.07.2008.

Tuga me oblila, sreća napustila, ljubav mi uvenula i sama sam ostala... JeP JeP

Ne želim više ići spavati s tugom u duši, sa suzama u očima, sa slomljenim srcem... Znajući da ću sad neko vrijeme samo patiti... I moliti se Bogu... Ne želim tako... Želim ići spavati znajući da me voliš, da sam ti draga i da ti je stalo do mene... Želim ići spavati zanjući da ću se ujutro probuditi i znati da si uz mene duhom... Želim se probuditi i prvo se sjetiti tebe, ali sretna... A ne sjetit te se, i početi plakati jer znam da nisi moj... Ako me pitaš jesi li sretna, muljat ću da jesam, ako me pitaš je li mi drago kad s njom prohodaš, reći ću da je... ali to neće biti muljaža, to će biti tužna istina... jer bit će mi drago da si sretan... ali tužna istina, što ćeš biti sretan s drugom... sve ove riječi koje ja sad pišem, ako ih ti ikada pročitaš, možda nećeš ni znati da su za tebe, a ja ću se za koji mjesec opet sjetiti da sam tada voljela tebe, a možda te i onda budem voljela...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---