<body>


Postovi...


09.08.2008.

sLomLjeNo sRce

Pa ewo mene opet... S ozbiljnijim postom... LoL, sorry Nina ono je bila šala =) inače sam ok, al me nešto muči, samo ne znam što... haha to treba znati, jel da? iako mi je život krenuo na bolje, imam uz sebe vječno onaj osjećaj tuge i plača... valjda navika zbog svih ovih teških mjeseci... jučer sam malo razgovarala s mamom... u vezi starog... on stalno sad govori da mu nije bolje, ali ko da je... počeo je opet uzimati kemoterapiju... povećali mu dozu temodal tableta sa 200 miligrama na 400... kad je prvi put počeo uzimati, tj prošli mjesec, bilo mu je užasno loše... a sad ništa... ni mučnina ni povraćanje ni glavobolja ni ništa... jedino već nekih tjedan dana stalno trza glavom... valjda su mu se živci malo povrjedili... ko zna... mekki će opet biti u hrvatskoj u 10. mjesecu, u zagrebu... pa će opet ići... još će nam javiti jedni ljudi kojima će mekki reći... ali ok... bitno da ikako kažu... hehe sutra imam date... weeee =) =) i tako... no nema veze... nije to nešto jako važno... hihihihi
odo ja sad malo mučit ljude na msn-u... papa, pufflai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22070

---