<body>


Postovi...


22.08.2008.

Samo je nebo iznad nas ***

Swe mi se nekako mjenja u životu... Ljubav, zdravlje, prijateljstva... Swe je nekako drugačije... Imam osjećaj da sam se nekako... udaljila s Ninom... Ne znam... Možda se waram a možda i je tako... U ljubawi swe wiše i wiše sreće imam... A tata... hmmm... Čudno se ponaša... Jedan dan sam mu najdraža, najbolja, najpametnija, sve naj naj... A weć drugi dan... Kao da mu uopće nisam kćer =S Zbunjuje me jako... Jedan dan bi se samo mazio, drugi dan swih tjera od sebe... Upoznala sam još par psihologa s kojima se dosta često čujem i koji mi jako puno pomažu... Swako malo me saslušaju i daju mi sawjet, dwa, tri, koliko god treba... Počela sam i raditi... Ali ne mrem reći ke, ne želim da itko zna... ugl zarađujem i to bum na kraju sad 8. mjeseca dala mami... Waljda bu joj pomoglo neki wrag... Swake wečeri me uhwati napadaj plača... Plačem satima i satima... Pokušawam se smiriti, a ono samo još wiše... Počela sam opet uzimati tablete za spawanje jer budem budna do 5 ujutro i onda spawam do jadnih 9 sati ujutro... I swa sam nikakva... Zato lijepo uzmem tabletu u 10 nawčer i spawam lijepo ko top do 9 =) Sad će nam još malo škola... A uopće se ne osjećam spremna... Prošle školske godine swi su bili ono... weseliji od mene i psihički umorni od škole tek u 4.-5. mjesecu a ja weć u 1. mjesecu... I kad je zawršila škola mislila sam da ću se psihički lijepo odmoriti od swega... Ama baš swega... A ustwari sam samo još umornija... Ne znam kako ću swe to izgurati... I sad još ta mala matura koja je uwedena... Mogu odmah zaborawiti na srednju školu... =(
Osjećam se kao... Kao da swe što činim nitko ni ne primjećuje... Da swe što činim, činim uzalud... =((
Jednostawno sam psihički u komi... I ne mogu dalje sama... A nemam nikog uz sebe da mi pomogne... =((i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---