<body>


Postovi...


07.09.2008.

Ja ljoljim Austriju =)=)

Eh, ewo mene opet... Jučer bila u Austriji s mamom, Karlom i njegowim sinom... manje bitno... al ok... hehehe
vozili se kroz Sloveniju (fakat je mala kako pričaju u vicevima... hehehehe)... i produžili za Austriju... vodio nas Karlo na nešto ko realy... hehe
milijuuuuuuni i milijuuuuuuni bikera... uf uf... skoro svi vozili harley-a... al našlo se i kawasaki, yamaha, bmw, suzuki, ducati, honda... svegaaaaa... joj, uživala sam... krenuli oko 8 ujutro... došli tamo oko 11-12... ne znam točno, ali malo nam je trebalo... hehehe
slikala sam dosta sljikica... bum vam stavila... žicala sam i jednog tipa da me provoza na BMW-u R1200... joj... 30 minuta vožnje... čitav krug... aaaaa... bilo je sjuper... =)
sad doma odmaram, gledam slikice... i žalim što još i danas nisam tamo... jer su još danas tamo... šmrc... al nema veze... dan je bio dug... a ni noć mi nije bila baš kratka ni dosadna =)
ugl... da ne duljim... prejebeno i preodlično je bilo.... samo su mi falile neke osobe... kao npr... nina, ana, toni i moja ljubav =)
evo sljikice... uživajte...
Eto, to vam je dosta... hihi ne da mi se sve stavljat, puno ih je... oko 40i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---