<body>


Postovi...


25.10.2008.

Samo korak do dna...

Evo, da se malo javim... Nisam zbilja dugo... Vidim da niste zanemarili moj blog iako nisam dugo pisala... Hvala vam... U mom jadnom životu ništa novo... Tata nije dobro... Više ne zna ništa... Ne može nikad naći ili šlape ili cigarete ili mobitel ili daljinski... bla bla da ne nabrajam... ne zna ni vrata više otključati... jedva se digne, jedva legne... I tako nam je više-manje svaki dan... Nemam baš previše slobodnog vremena... Jučer i danas sam bila vani nakon dugih mjesec dana... Alkohola nisam okusila ni kapi već dva mjeseca... Veselja opet nema... Dođe i prođe... Saznala sam da sam indigo... U lošem smislu... barem za mene... i time od moje drage Ane zaradila nadimak Vanzić (vanzemaljac)... blago meni... inače stara ima dečka... već dva mjeseca... čini mi se da vam to nisam priopćila... skoro svake večeri je kod njega, tak da smo stari i ja više-manje sami... non stop mi tupi o nekoj ljubavi, o ne znam ni ja čemu i tak... uskoro su svi sveti... u petak idem noni na groblje... u subotu idem sestri... pokoj im dušama... posvađala sam se s Marinom (Ninom- tako vam je poznatija)... al dobro, to je manje bitno... al jbg... prestala sam sa samoranjavanjem... i tako... ugl, ništa novo, ili posebno... tak da ne znam ni šta bi pisala... odo sad u krpe... laku noć narode, čitamo se... ljubim vas svei love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---