<body>


Postovi...


05.12.2008.

nešto novo...

Jučer sam bila kod tate... Danas mu je rođendan, ali kako nismo stigli  danas, eto, išli smo jučer. Bila sam s njim samo 15 minuta, jednostavno ga ne mogu gledati u takvom stanju... I tih 15 minuta sam jedva preživjela... Jedva diše, srce samo što mu ne stane... Sav je jadan nikakav... Kako sam mogla napraviti takvu glupost. Isuse Bože... Ne mogu ni dan danas vjerovati da sam bila tako glupa da to idem napraviti... ccc... Uglavnom, bili smo malo s njim, loše mu je jako, ko zna koliko mu je još ostalo, ali samo znamo da je vrlo kratko... bojim se šta će biti dalje... kako ćemo dalje bez njega... sa spoznajom da on više nije s nama... jednostavno ne znam... ne ide mi u glavu... no, sreća u nesreći, ništa ga ne boli i ne pati.. još mi se više smilio jer ne vidi i ne čuje a kad sam mu dala ruku, znao je da sam ja... valjda osjetio... to me najviše pogodilo jer kolika to ljubav mora biti da nekoga prepoznaš samo po dodiru... jučer sam tako plakala kad sam ga vidila u kakvom je stanju, da je to nešto nevjerojatno... samo čekam kada ću doživjeti slom i kada će mi reći da je mrtav... jednostavno nemam volje ni za čim... jednostavno sam u komi totalno... ne znam više ni kako ni šta ni gdje ni ništa ne znam... samo se nadam da se na kraju neće mučiti i da će sve proći kako tako dobro... *tata, volim te, sretan ti rođendan...* ne mogu vjerovati da sam mu to jučer morala reći zadnji put... zadnji put u životu... nikad mu više neću moći reći volim te... niti mu čestita rođendane... niti ga poljubiti... jedino što će mi ostati su stare slike, uspomene i sjećanja... i beskrajna ljubav prema njemu...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---