<body>


Postovi...


08.01.2009.

Nakon dugo wremena, nowi post... Jednostawno mi se nije dalo pisati postowe, ali swe ćete pročitati u postu... ***

Jep, eto mene nakon dugo wremena... Jako sam loše... Iz dana u dan gore... Postala sam samo lutka... Tj. tako se drugi prema meni odnose... Ostala sam bez tate... Swi koji me čitaju znaju da je bolowao od tumora na mozgu... Umro je 9.12., 4 dana poslije rođendana =(
Odtada sam u totalnoj komi i ne da mi se ništa... Jednostawno nemam wolje... Ni zdrawlje me wiše baš ne služi... Otkad je umro stalno se tresem, neki kažu od stresa, neki kažu da je to zato jer ne jedem, neki da je to zato jer ne spawam... A ustwari kad malo bolje pogledaš, shwatiš da je swe to zajedno "urodilo plodom"... Dobila sam uputnicu za psihijatriju, tamo sam dobila uputnicu za psihoterapiju kod jedne psihologinje, dobila sam uputnicu za EEG i za ortopediju, dobila uputnicu za dječju neurologiju, i za laboratorij... stalno sam po doktorima... užas, nikome to ne preporučam... =S sutra, tj. danas u 8 ujutro je misa za tatu... ja ne znam kako ću se uspjeti ustati... tu je kod nas Karlo, mamin lieben... A što je još gore, postala sam zajebancija... jučer smo bili kod njega i bila sam kod njegowe biwše žene, zabrijala s jednim dečkom... Inače je dolje uwijek ekipa a tu noć nisu došli... ja bila dole do 11 nawečer... i kako nam je bilo dosadno nismo znali šta bi radili... i na kraju je zawršilo malo grljenja, zajebancije i zabrijali... a kako se prije odnosio taj dečko prema meni, ja sam mislila da bi nešto moglo biti... ali ne... kasnije sam ga pitala šta je trebalo značiti to što se dogodilo... i dobila dwije riječi... SAMO ZAJEBANCIJA... i to me tolko slomilo i powrijedilo... pokušawao me maloprije utješiti jer sam plakala ko luda... a ni ne sluti da je za moju tugu i plač ustwari on najwiše kriw... a nemam snage reći mu... žiwot je stwarno takwa kurwa... sjebe te kad se najmanje nadaš... taman sam se ponadala da ću biti malo sretnija u žiwotu... i pufff... opet na dnu... neko wrijeme sam imala ono jebeno samopouzdanje... al opet je na nuli... opet swe ispočetka... a nemam snage... ni ne da mi se... jer očito je da se uwijek wraća na isto... i zato mi se ne da ništa ni poprawljati... niti truditi... Ana me stalno potiče i hrabri i nudi pomoć.... ali ne da mi se jednostawno jer znam da ću se opet nešto ponadati... i opet će doći netko ili nešto što će me sjebati... tako da ne isplati mi se nanowo patiti i plakati... nemam kome ništa reći... malo tko me razumije... malo tko me i pokušawa razumjeti... tako da... ni nemam baš puno ljudi uz sebe... mami ništa ne želim goworiti jer me izluđuje wiše... taj dečko me nešto kao pokušawa razumjeti, ali je li to samo zato da me utješi ili ozbiljno misli, ne znam... jedino sam za moju Anu sigurna da me razumije i Ana puno ti hwala!!! cijenim to... a sad idem... pozdrawljam was swe... do sljedećeg pisanja, koje će nadam se biti uskoro... papa, laku noć...i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---