<body>


Postovi...


09.01.2009.

Zašto baš ja...??

"SAMO ZAJEBANCIJA" te riječi mi odzwanjaju u glawi neprestano... stalno mi je pred očima ta poruka... i iznad nje ime... a znao je da će me to powrijediti... i nije ga bilo briga... znao je da sam totalno tužna i nesretna po pitanju ljubawi... i onda mi to naprawi... a zna i što osjećam prema njemu... swe zna... i swejedno je to naprawio... =( toliko me slomio i powrijedio... tako mi još zbog nikog nije bilo... zbog nikog se nisam dosad osjećala owako jadno i poniženo... owako nesretno... i usamljeno... sinoć me je toliko pokušawao utješiti, a nije ni slutio da je i on jedan od par kriwaca za moju tugu i ponownu depresiju... i danas sam mu rekla... pošto je rekao da uwijek prema swima budem iskrena, da swe kažem kao da posljedice ne postoje, tako sam prwo njemu swe rekla... kako sam se nakon tog što je naprawio osjećala i kako se sada osjećam... i ništa ne odgowara... a ni ne mora... nije me briga... samo žalim što sam ga ikad upoznala... ne smijemo biti skupa, ne smijem ni pokušawati... a toliko sam ga zawoljela i toliko mi je drag i sladak... a on mi je zabranjeno woće... =(
i opet padam u depresiju... i opet gubim tlo pod nogama... i hwala ti Ane moja što mi želiš i pokušawaš pomoći... ali ne želim se wiše za ništa boriti... prewiše me swe pogodilo... i swe owo dok pišem... suze mi padaju u krilo... wrele niz obraze... i cijelo owo wrijeme mi je pred očima poruka... "SAMO ZAJEBANCIJA"... što god pogledam... što god naprawim... kako god naprawim... samo to widim... "SAMO ZAJEBANCIJA".... zar stwarno dajem dojam da sam samo lutka za ižiwljawanje i ubijanje dosade????? zar stwarno dajem takaw dojam???i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---