<body>


Postovi...


15.02.2009.

Sve je samo san... Prediwan san koji sanjam i kad sam budna... Koji sanjam samo zbog tebe... Nas... I naše nepostojeće ljubawi...

Danas baš razmišljam o swom žiwotu... što sam ja to Bogu skriwila da se tako ponaša... zadnje 2 i pol godine su mi čisti užas... ma ustwari... lažem... nisu užas... nego nešto gore od toga... jednostawno ništa mi ne ide... barem ne na bolje... iz dana u dan swe je još gore... owaj wikend sam se nadala da ću ići u Mošćeničku Dragu, s obzirom da sam dolje swaki wikend, ali... očito je da nisam išla... trebao je biti tulum... što bi me možda malo i usrećilo... malo bih popila... opustila se... zabawila... ali ne... tako da sam i sinoć radila isto što i swaku jebenu wečer... plakala i zamišljala... uzaludno se nadala... stara mi swaki jebeni dan nabija na nos kako nemam normalne prijatelje... a ono što je ustwari žalosna istina... imam dwije najbolje prijateljice i od toga jedna najbolja prijateljica mi je uprawo mama... i onda mi nabija na nos kako nemam normalne prijatelje... i sad kad sam stekla 10 nowih prijatelja (ekipa iz Mošćeničke Drage) - OPET NIJE DOBRO!! pa u kurac wiše... onda nek mi ona nađe prijatelje ako misli da može naći bolje od onoga što imam!!!!! kwragu i swe... ide mi wiše na žiwce... danas je čistila i pitam ja nju da li joj šta treba pomoći i ona kaže kao ne treba, i ja ju pitam, jesi li sigurna, i ona meni kaže da je 100% sigurna da joj ništa ne treba, i ja joj na to kažem kao ako je tako, dobro, ali nemoj kasnije wikati na mene iz ne znam kojeg razloga da ti cijeli dan rintaš a ja da samo sjedim... jer sam ti ponudila pomoć koju si ti odbila... i ona kaže dobro i kasnije se na mene izdere zbog toga što ja samo sjedim ili ležim... (OŠ MOŽDA DA STOJIM AKO NE MORAM!!!!) pa mislim bože moj... stalno traži neku manu na meni da se može derati na mene... i otkad je s owim Karlom, stalno me uspoređuje s njegowim sinom... on je owakaw, on je onakaw i prema tome ispada da sam ja čista nula... mislim, mama, baš ti hwala... sad bar znam šta sam ja za tebe... NULA... al dobro, swakome prema njegowoj zasluzi... trebat će i tebi jednom nešto od mene... ima dana... ne brini... odo sad gleat TV... bar to pa da ne plačem zbog swih problema što imam... ionako sam sama i nemam nikoga osim owog jebenog "dnewnika" a i to mi wiše ne pomaže prewiše... =(i love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---