<body>


Postovi...


02.03.2009.

Sve je obična laž...

Žiwot mi je totalno sranje... Barem mi se tako čini... Uopće nemam sreće... Ni u kojem pogledu... Danas su mi milijun puta digli tlak... Za wikend sam bila u Mošćeničkoj Dragi... Swi su u kurcu, totalno... S Danielom nisam ni komunicirala... Bježali smo jedan od drugog ko od wraga... I kasnije swima bilo nešto kao sumnjiwo... Il šta ja znam... Sinoć me stara nažiwcirala... Nešto mi srala... Owako-onako... Il neam pojma ni ja šta... Sad opet idem po doktorima ko kreten... Skoro swaki dan u bolnicu... Swako malo neke pretrage... Ne znam ni ja šta swe ne... Užasno se osjećam... Totalno beskorisno i bespotrebno... Nema sreće ni u ljubawi... Doduše, nitko mi se posebno i ne swiđa, ali swejedno... Barem da nekakwe sreće imam... Nije wažno u čemu, samo da imam... Ali ne... =( Totalno sam u komi i ne znam wiše što ću sama sa sobom... Waljda mi jednostawno nije suđeno... Kada malo pogledam swoj žiwot, i žiwot swojih prijatelja... Pa to nije suprotnost... Nego dwa nespojiwa pojma... I sa Andreom sam se danas zakačila... Kwragu i swe, nikako me ne ide... Neko wrijeme se wrtilo pitanje ako idem na ekskurziju... Odlučile ja i stara da ne idem... Ne da mi se... Prijašnje generacije su znale biti po 5 dana i 4 noći i plaćati 900-1000 kuna a mi bi bili 3 dana i 2 noći i za to bi platili 1500 kuna... ma ne dam... tako da smo se dogoworile da će mi ona dati 500 kuna pa idem lijepo u shoping... a ne to... ccc... užas... ugl, nema ništa nowo... swe uwijek isto... bežiwotno i dosadno... nah... ne da mi se ni pisati... a ne znam ni zašto pišem... došlo mi waljda... neam pojma... pišem, a ne znam ni zašto, ni o čemu da pišem... ni ništa... koliko se toga izdešawalo... a ko da se ništa nije desilo... swe je isto... uwijek... waljda će biti i zauwijek... jer je owo totalno bespotrebno!!! swe što mi se događa... ne znam... =/
papai love spongebob
square pants?

MOJI LINKOVI


×Ja nisam andjeo fini, samo te iskorishtawam, izwini. Mene su stworili djawoli i krwawe kishe. Za mene je ljubaw samo rijech i nishta wishe.


×Nema poruke, nema poziwa, a moja dusha tebe doziwa. Strashno me ubija owa samocha, oko dushe bol i hladnocha. Zatwaram ochi, mislim na tebe, da si barem owdje kraj mene! (za jednog dechka kojeg jako wolim)


×Mi nemamo wremena za tugu, mi imamo jedna drugu! I kad se nebo srushi, chuwaj me u dushi. A kad te srce zaboli, sjeti se frendice koja te woli! (za moju Ninchi xD)


×Ti si malo mache shto po srcu grebe. Wolim taj ozhiljak, jer je to od tebe. Uz taj ozhiljak jedno ime pishe. To je twoje ime i ja ga wolim najwishe!


×Nikad ne wjeruj njegowu blistawu pogledu, jer to je samo sunchewa swjetlost koja probija shupljinu u njegowoj glawi! (hahahaha)• Moji Najdraži:

Iskra - Fagulha
Sve obicno...
Administratorov blog
tattoo piercing
./Ti Samo Budi Dovoljno Daleko./
=( MoJ sJeBaNi ZiVoT =(
moje slike
Backgrounds and some other stuff...
To sam ja... :)
više...


• Ti si broj...:

22069

---