beats by dre cheap

Uljez u svijetu, žrtva prošlosti, sadašnjosti i budućnosti... Sjebite me do kraja, to je najbolje što znate... Ili, za neke, jedino što znaju!!

Još jedna odluka... Nevažna... Ali ipak toliko teška i neobična... Vrijedna spomena što god vi mislili... Ma ni ne zanima me... Ne zanima me više ništa... Ali baš ništa... Ja sam otišla u ku*ac... I moj život... A sve zbog drugih... Sve zbog žrtvovanja... Za koga?? Što sam time dobila?? NIŠTA!!! Jedna jedina riječ... I to je odgovor na pitanje... Nisam NIŠTA dobila... I niakd neću!! Evo tipičan primjer... Sa.... Na primjer... Mariom... Super frendica, sve the best... Ali to je očito prošlost... Svi su znali... Matea je tu... Njoj se mogu jadati... Aj kunem vam se svojim jadnim životom da više nikad nećete!!! Razgovaramo ja i Marina na MSN i zove mene Ana na telefon. I razgovaramo ja i Ana... I kaže meni Ana što misli o Marini... Kako je glupa... Kako je ne može više smisliti... Kako je postala opet jebena šmelerica... I ne znam ni ja što sve ne... I ja Ani obećam da neću reći Marini... I misleći kako mi je Marina best frendica, ja joj u STROGOM POVJERENJU KAŽEM, a ona mene izigra i kaže da će reći Ani što ju ide... Pa nisam ja ničija budala!!!Jebemu mater... Pa ako se ja ne igram sa tuđim životima, nek se drugi ne igraju mojim životom... Jebemu sve, pa nisam igračka!!! Nisam od gume da me se razvlači na sve moguće strane kako se kome digne!!! I nema više... Nisam tu više za probleme... Ničije, samo svoje... I nema me za ništa drugo... Tu sam s vamaa samo tijelom... Duhom sam u drugom gradu... Kod druge osobe... Kod osobe koja meni previše znači... Više od SVIH VAS ZAJEDNO!!! SVIH!!!!! Svatko me okreće protiv svakog... Ma jebite se... Nema više toga... Ja imam svoj stav... I pri tome ostajem... Kvragu i sve... Tolko je bijesa u meni... Nije me više briga... Za vas... Za vaše osjećaje... Za vaše mišljenje... Današnji komentari "Ajme, kako si se to našminkala?!?! Pa uopće ti ne stoji!!" To je izjavila Lea... Lea, mene nije briga šta ti misliš. Meni se sviđa, to je moj stil sada i svidjelo se tebi ili ne, meni je svejedno... "Ajme... Kako si se to ošišala?!" Šta tebe briga kako sam se ja ošišala!! Takva sam kakva sam. I svoja sam, kao što mi je jedna cura rekla u komentarima. I hvala joj... Tih par rječi mi je puno pomoglo da nađem sebe... I uz tih par rječi sam naučila da se ne obazirem na ono što kažu meni i o meni... Vjerujte, prije sam stalno mislila... "Tko zna što misle o meni... Jel dobro ili loše..." Ali više me nije briga!!! Da misle da sam uličarka, nije me briga, jer znam da to nisam!

Napokon da oslobodim malo dušu... Jer kada bih sada pisala sve što mi se dešava... Postu ne bi bilo kraja... Kakvi osjećaji se bore u meni... Ali eto, opet duljim... STOP :)

Laku noć!!
Kissi kissi
BY: CuraBezImena

Angels Fall First
http://lostinyou.blogger.ba
03/12/2007 22:29