beats by dre cheap

Jooooooj.... Postoji li za mene samo malo sreće???? Istina je kad kažu:"Uvijek te povrijede oni koji te navodno VOLE!" ISTINA!!!!!!!

Jooooj... Ljudi mojiiii... Zar sam zbilja osuđena na nesreću???? Na patnju????? Bol????? Tugu???? Suze??????? Pa kad ću se opet smijati... Ko svi oko mene... Dobro, ne baš svi... Ali većina!!!!! Pa zar moram biti uljez u svijetu?!?!?! Ne, nije i ovaj post za Benija... To mi je već malo lakše sjelo... Znate... Najdraži moji... Neko vrijeme sam nosila samo ono crno... Sjećate se? Crna odjeća, crna šminka, crna duša... Sve... A onda odjednom prestala... Nema šminke, nema crne odjeće... Samo crna duša... I u to vrijeme kolko sam bila bez crnila... BILA
SAM NAJNESRETNIJA OSOBA NA
SVIJETU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ali danas sam se opet malo razmislila... Rekoh... Nek se drugi vesele rozim, ja ću crnim... I opet sam se našminkala, obukla u crno, nokte nalakirala crno... I OPET SAM HAPPY!!!! Ja sam sebe našla... U crnom sam... A stara ako će mi zbog toga uskratiti đeparac, oduzeti nagradu, uzeti komp, mob i sve... NEK UZME... NEK UZIMA SVE!!!! To još mogu podnijeti, ali crnila se više ne odričem!!! Čini me sretnom... Iskreno, začudila sam se... Mislila sam si... Pa kako?? Mislila sam da mi je bolje bez toga... Ali prevarila sam se... S tim mi je samo BOLJE!!! Mama, sorry, ali ovakvu se volim, ovakvu me vole, i nije me briga šta mislite o meni... Uz ovo crnilo ja sam ojačala... Nisam suze pustila... Nisam popustila ni pred kim... Kad sam to skinula... Popuštala sam i plakala... Ali sad sam opet crna... Ne darkerica.... Ali crna sam... I to me čini sretnom... Jer me je danas još jedna jako dobra osoba koju sam zavoljela kao brata napustila... Nadam se da će ovo pročitati... I da će se prepoznati... Puno mi je stalo do te osobe... Al, jebiga... Nisam htjela niš govoriti jer bi ispalo da prebrzo zavolim ili zamrzim ljude... Što je istina... I onda kasnije patim... I plačem... I tugujem i samujem... Ovim putem se toj osobi ispričavam... I ako to pročita, nadam se da će malo razmisliti... Samo nek zna - NISI BLOKIRAN... NISAM IMALA SRCA... Ah, napokon da sve iz sebe istresem... Iako se samo u zadnjem dijelu spominje osoba kojoj je namjenjen ovaj post, nek se zna da sam zahvaljujući toj osobi, opet pronašla pravu sebe!!!!! DANKE!!!

Angels Fall First
http://lostinyou.blogger.ba
23/12/2007 21:49